Efficiëntie en focus voor maximaal resultaat

Het doel van elke non-profit organisatie is om een sociale missie te volbrengen, elke medewerker en euro telt om dit doel te bereiken. Efficiëntie en focus zijn cruciaal om de kosten laag te houden en de impact van medewerkers te maximaliseren.

Onze software oplossingen helpen je om bedrijfsprocessen te automatiseren en digitaliseren. Hierdoor hou je grip over de financiën, projectadministratie, inkomende facturenstroom en het verantwoorden van uren. Door deze processen in onder andere Exact Software te automatiseren creëer je één centraal systeem voor de administratie en krijg je realtime inzicht in het resultaat. Meer weten over software voor non-profit organisaties? Neem dan contact op met één van onze experts.

Grip op financiële processen
Volledige projectadministratie
Digitaliseer inkomende facturen
Realtime inzicht in het resultaat

Software gericht op non-profit bedrijfsprocessen

Centraliseer financiële processen

Centraliseer de boekhouding, riskmanagement, financiële projectadministratie, analyses en (e-)facturatie.

Volledige projectadministratie

In de software leg je budget- en projectgestuurde processen vast van start tot oplevering. De urenverantwoording is hier een belangrijk onderdeel in. 

Koppel met externe systemen

De software koppelt naadloos aan externe systemen voor de kinderopvang, cultuur, zorg, semi-overheid en goede doelen.

Realtime inzicht

Rapportage & BI geeft realtime inzicht in kosten, opbrengsten, giften en maakt inzichtelijk wat er met het geld gedaan wordt.

Download icoon

Behaal efficiëntie en focus binnen je non-profit. Ontdek de software oplossingen voor non-profit.

Download de brochure

Onze software oplossingen voor non-profit

Exact voor Finance

Exact voor Finance

Met Exact voor Finance worden financiële processen het hart van je organisatie, doordat financiële processen volledig geïntegreerd worden met de primaire bedrijfsprocessen. De motor voor deze oplossing is de combinatie tussen Exact Globe en Exact Synergy, deze software zorgt dat alle interacties binnen je organisatie in één centrale informatiebron terechtkomen.

Ontdek Exact voor Finance
Exact Projectmanagement

Exact Projectmanagement

Met Exact Projectmanagement leg je nauwkeurig vast wie wanneer op welk project is gepland en welke uren daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Werk samen aan de hand van workflows, projectkaarten en maak klantinformatie voor iedereen beschikbaar. Alles om projecten en medewerkers efficiënt te sturen en het resultaat te maximaliseren.

Ontdek Exact Projectmanagement
Scan en herken inkomende facturen

Scan en herken inkomende facturen

Het afhandelen en verwerken van inkomende facturen is een tijdrovende klus. Scan Sys ImageCapture scant alle inkomende digitale-, en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie.

Ontdek Scan Sys
Rapportage & Business Intelligence

Rapportage & Business Intelligence

Organisaties genereren eindeloze stromen cijfers en data in hun bedrijfssoftware. De uitdaging is om deze cijfers en data betekenis te geven. Rapportage en Business Intelligence (BI) tools visualiseren data in overzichtelijke dashboards en geven eindeloze mogelijkheden om te analyseren. Leer van cijfers en data om onderbouwde beslissingen te maken. 

Ontdek Rapportage & BI

Deze non-profit organisaties gingen je voor:

Deel je plannen met ons

Ben je van plan om je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten binnen de non-profit organisatie? Advies nodig of een second opinion? Onze experts helpen je graag om het meeste uit de financiële software te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl