Ondersteun marketing- en salesprocessen

Met Customer Relationship Management (CRM) beheer je alle relaties en contacten van de organisatie. De basis van CRM is de invoer van klantgegevens: Welke klantgegevens zijn nodig bij het uitvoeren van marketing en sales? Houdt iedereen eenduidig zijn klantgegevens bij? 

Ons plan voor CRM centraliseert klantgegevens in Exact CRM en breidt deze uit met waardevolle marketing- en salesinformatie. Deze informatie zet je om in verkoopfunnels van lead tot order. Integratie met Spotler e-mail marketing maakt het mogelijk om e-mailmarketing toe te voegen aan bedrijfsprocessen en te synchroniseren aan Exact CRM. Wil je meer weten over het plan voor CRM?  Neem contact op met één van onze experts. 

Centraliseer marketing- en salesinformatie
Haal meer waarde uit leads en klanten
Verrijk klantprofielen met waardevolle informatie
Werk overzichtelijk via best practice templates

Optimaliseer marketing- en salesprocessen met CRM

Verhoog de omzet uit salesprocessen

Zet marketing- en sales informatie om van lead tot order en krijg inzicht in het verkoopproces.

Overal inzicht in de informatie uit CRM

Onderweg check je snel de laatste informatie, van contactinformatie tot de laatste factuur via de CRM-app. 

Haal meer waarde uit klanten

Combineer data uit meerdere bronnen voor het maken van effectieve campagnes om klanten te behouden.

Integratie met Exact Software

Het CRM is volledig te integreren met Exact Synergy voor HRM of projectmanagement en Exact Globe voor Logistiek of Finance.

Download icoon

Mis geen verkoopkans door volledige klantgegevens. Ontdek hoe je het meeste haalt uit CRM.

Download de brochure

Combineer Exact CRM met Spotler e-mail marketing

Exact CRM

Exact CRM

Binnen het Exact CRM leg je alle gegevens vast op één klantkaart. De klantkaart vul je met de informatie die nodig is. Denk hierbij aan bedrijfsgegevens, contactpersonen, producten, diensten en de communicatie die heeft plaatsgevonden via documenten of bezoeken. Deze klantgegevens gebruik je voor het aanmaken van lead- of verkoopflows, segmentaties, servicetickets, verzoeken of het analyseren van trends en ontwikkelingen. 

Ontdek Exact CRM
Spotler e-mail marketing automation

Spotler e-mail marketing automation

Met Spotler stuur je gemakkelijk e-mails met landingspagina’s of formulieren in eigen huisstijl naar leads, klanten en relaties. Na het sturen van de e-mail krijg je direct een overzicht van de resultaten op basis van een rapportage. In Spotler is het mogelijk om e-mails te automatiseren op basis van triggers, data of acties van ontvangers. Bijvoorbeeld het automatisch sturen van bevestigingen, het inplannen van herinneringen, of het monitoren van klanttevredenheid.

Ontdek Spotler
Spotler Integration

Spotler Integration

Spotler en Exact CRM gaan hand in hand. De Spotler Integration synchroniseert de gegevens tussen de twee pakketten. Wijzigingen van gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor je geen data meer handmatig hoeft over te tikken. 

Ontdek de Spotler Integration

Uitbreiding mogelijk met:

Klantverhalen

"Doordat we alle bedrijfsproces­sen vanaf het eerste klantcon­tact vastleggen, is Exact CRM de rode draad in de onderlinge com­municatie tus­sen marketing, sales en de rest van de organisa­tie."

"Met één druk op de knop print ik het meest recente overzicht. Deze rapportages durf ik zo aan iedereen te presenteren."

Deel je CRM plannen met ons

Van plan om CRM in te zetten voor jouw organisatie? Advies nodig of een second opinion? Wij helpen graag om het meeste uit jouw CRM software te halen.

   015 279 89 99

  sales@advisie.nl