Spotler: IJzersterke e-mail marketing

Zakelijke communicatie verloopt vaak via e-mail, voor 69% van de Nederlanders is e-mail zelfs het favoriete kanaal om commerciële- en service informatie te ontvangen (Nationaal e-mailonderzoek 2019).

Met Spotler e-mail marketing automation maak je binnen een paar klikken een e-mail op in je eigen huisstijl. Deze kun je eenmalig of geautomatiseerd in een flow versturen naar een gesegmenteerde doelgroep. Daarnaast integreer je Spotler met Exact CRM om bedrijfsprocessen verder te verrijken. Meer weten over Spotler? Neem contact op met één van onze experts!

Segmentatie op basis van jouw voorkeuren
E-mail marketing automation via flows
Realtime synchronisatie met Exact CRM

E-mail marketing in jouw bedrijfsprocessen

Alle marketingmiddelen in één

Binnen Spotler maak je naast e-mails ook formulieren, surveys en landingspagina's aan. Deze gebruik je in e-mails of als trigger voor marketing automation.

E-mail marketing automation

Stel automatische e-mail flows in voor processen als leadopvolging, bevestigingen of campagnes. Bepaal zelf de stappen en triggers om de automation op maat te maken. 

Synchroniseer met Exact CRM

De Spotler Integration zorgt dat Exact CRM en Spotler realtime zijn gekoppeld. Hierdoor zijn klantgegevens altijd gelijk en worden wijzigingen automatisch verwerkt. 

E-mails met marketing kracht

Als marketeer wil je persoonlijke e-mails sturen naar klanten of prospects om doelgericht te communiceren. Gebruik Spotler om e-mails, landingspagina's en formulieren via drag & drop functionaliteiten aan te maken en te versturen naar een door jouw gesegmenteerde doelgroep. Met Spotler stuur je snel eenmalige e-mails zoals een nieuwsbrief, maar ook geautomatiseerde e-mails via automation flows voor bijvoorbeeld evenementen of lead nurturing.

Al de informatie uit je CRM altijd bij de hand.

CRM en Business Intelligence gaan hand in hand, waardoor je in één overzicht op de hoogte bent.

Synchroniseer Spotler met Exact CRM

Vergeet het handmatig overtikken van klantgegevens naar Exact CRM. De synchronisatie zorgt voor:

  • Realtime synchronisatie tussen Spotler en Exact CRM
  • Automatisch synchroniseren van wijzigingen bij contacten
  • Bounce contacten via workflows aanbieden bij de beheerder om data ‘schoon’ te houden

 

Download icoon

Voeg e-mail marketing toe marketing- en salesprocessen. Ontdek hoe je het meeste haalt uit CRM.

Download de brochure

Deel je e-mail marketing plannen met ons

Van plan om e-mailmarketing in te zetten voor jouw organisatie? Advies nodig of een second opinion? Wij helpen graag om het meeste uit jouw software te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl