Integreer de werelden van CRM en e-mailmarketing

Het handmatig overtikken van gegevens tussen je CRM en e-mailpakket kost onnodig veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan het binnenhalen van leads!

De Spotler Integration synchroniseert gegevens tussen Spotler en Exact Synergy CRM. Wijzigingen van gegevens in één van beide pakketten worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor de gegevens altijd up-to-date zijn. Meer weten over de Spotler Integration? Neem contact op met één van onze experts!

Synchroniseer data tussen Exact CRM en Spotler
Koppel velden aan elkaar
Uitbouwen functionaliteiten mogelijk

Koppel Spotler en Exact Synergy aan elkaar

Realtime synchronisatie

Gegevens die je aanmaakt of wijzigt in Spotler of Exact CRM worden automatisch beschikbaar gemaakt in het andere pakket. 

Uitbouwen van functionaliteit

De Spotler koppeling is gebouwd op het Multiconnector platform. Hierdoor kunnen we de koppeling uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. 

Segmentatie binnen Spotler

Doordat de gegevens uit Exact Synergy realtime beschikbaar zijn in Spotler, kun je gerichte segmentaties aanmaken in Spotler van up-to-date gegevens. 

Download icoon

Moeiteloos contactgegevens bijhouden. Integreer Exact Synergy en Spotler.

Download de factsheet

Deel je Spotler Integration plannen met ons

Van plan om Spotler email marketing te koppelen aan Exact CRM? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies om het meeste uit de software te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl