Controle over financiële processen

Hoe groot of klein je organisatie ook is, het is frustrerend als de cijfers niet kloppen. Door controle te nemen over financiële processen en administratieve taken te automatiseren werk je foutloos en snel. 

Het plan voor Financieel integreert de financiële processen in Exact Globe met de primaire bedrijfsprocessen, waardoor je één oplossing hebt voor de boekhouding, riskmanagement, financiële projectadministratie, analyses en (e-)facturatie. Meer weten over het plan voor Financieel? Neem contact op met één van onze experts. 

Centraal beheer van stamgegevens
Kostenanalyses door gedetailleerde inzichten in kosten en uitgaves
Uitbreidingen voor project, logistiek en service management

Optimaliseer financiële processen

Feilloze financiële administratie

Alle financiële interacties staan in één centrale informatiebron. Hierdoor krijg je direct inzicht in de financiële status en voorkom je inconsistenties. 

Digitaliseer inkomende facturen

Scan en herken inkomende facturen om deze automatisch in de juiste administratie te boeken. Gebruik eigen boekingslogica en stamgegevens voor feilloze verwerking. 

Grip op kosten en uitgaven

Krijg controle over alle uitgaven van je organisatie. Verwerk het inkoop- en declaratieproces moeiteloos binnen de financiële administratie. 

Download icoon

Neem controle over financiële processen. Ontdek de geheimen van succesvol financieel management.

Download de brochure

Software voor jouw financiële processen

Exact voor Finance

Exact voor Finance

Met Exact voor Finance worden financiële processen het hart van je organisatie, doordat financiële processen volledig geïntegreerd worden met de primaire bedrijfsprocessen. De motor voor deze oplossing is de combinatie tussen Exact Globe en Exact Synergy, deze software zorgt dat alle interacties binnen je organisatie in één centrale informatiebron terechtkomen. Dit geeft je het financiële overzicht om je organisatie te sturen.

Ontdek Exact voor Finance
Digitaliseren inkomende facturen

Digitaliseren inkomende facturen

Het afhandelen en verwerken van inkomende facturen is een tijdrovende klus. Scan Sys ImageCapture scant alle inkomende digitale en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie. Deze intelligente software sluit naadloos aan op Exact Globe en geeft administrateurs een krachtige oplossing om gemakkelijk en snel alle facturen digitaal te verwerken.

Ontdek Scan Sys ImageCapture

Uitbreiding mogelijk met: 

Klantverhalen

"We komen uit een tijd waar we vier keer per jaar de complete boekhouding controleerden. De slag die we samen met ComputerPlan maken is om juist de uitzonderingen eruit te halen, door de slimme software die we nu gebruiken zien we met drie muisklikken dat er iets niet klopt."

"In de huidige situatie zijn Exact Synergy en Exact Globe geïntegreerd, dit betekent dat al onze informatie zich nu in één systeem bevindt. Het kost mij nu slechts anderhalf uur om de rapportages op te leveren voor het einde van de maand."

Deel je financiele plannen met ons

Ben je van plan om financiële processen te integreren in één systeem? Advies nodig of een second opinion? Onze experts helpen je graag om het meeste uit de financiële software te halen.

 

   015 279 89 99

  sales@advisie.nl