Centraal beheer van alle financiële processen

Met Exact voor Finance worden financiële processen volledig geïntegreerd met de primaire bedrijfsprocessen. De motor voor deze oplossing is de combinatie tussen Exact Globe en Exact Synergy. Deze software zorgt dat boekhouding, riskmanagement, financiële projectadministratie, analyses en (e-)facturatie in één centrale informatiebron terechtkomen. Dit geeft jouw organisatie de controle over het sturen van de financiële processen. 

Meer weten over Exact voor Finance? Neem contact op met één van onze experts!

Controle over financiële bedrijfsprocessen

Financiële administratie

Met Exact voor Finance krijg je inzicht in de financiële situatie van je organisatie, omdat alle financiële informatie beschikbaar is vanuit het grootboek.

Manage de cashflow

Met cashflowmanagement krijg je een overzicht van alle kasstromen. Trends, kansen en uitdagingen gebruik je om de cashflow zo goed mogelijk te plannen.

Voldoe aan internationale vereisten

Wanneer je internationaal zaken doet, ondersteunt Exact voor Finance je in lokale compliancy met ondersteuning van meerdere valuta, bankformats en wetgeving.

Financiële processen in Exact Globe

Met Exact Globe krijg je inzicht in de volledige financiële situatie van de organisatie, omdat de financiële informatie beschikbaar is vanuit het grootboek. Of je vanuit één vestiging of met vestigingen verspreid over meerdere landen of rechtsgebieden werkt, je krijg altijd consistente ondersteuning vanuit één systeem. Het grote aantal standaardrapportages biedt realtime financiële informatie, waarbij dashboards snel inzicht geven in de voortgang van omzetcijfers, cashflow en de balans.

Integreer finance met Exact Synergy

Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Exact Globe en Exact Synergy zijn volledig te integreren, zodat alle bedrijfsinformatie zich in één systeem bevindt. Hierdoor worden financiële processen verbonden aan bedrijfsprocessen als HRM, CRM en Projectmanagement. Met als resultaat transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties en meer flexibiliteit.

Haal inzichten uit financiële cijfers

Exact voor Finance en rapportage & BI gaan hand in hand. In Exact Software creëer je een eindeloze stroom aan financiële informatie en met rapportage & BI geef je deze informatie betekenis aan de hand van analyses en rapportages. Door de informatie in Exact Software up-to-date te houden krijg je in één oogopslag inzicht in de omzet, balans of de winst- en verliesrekening. Rapportage & BI-tools maken het mogelijk om interne- en externe data te combineren, bijvoorbeeld om de omzet te plotten aan seizoensinvloeden of economische conjunctuur.

CRM en Business Intelligence gaan hand in hand, waardoor je in één overzicht op de hoogte bent.

Download icoon

Neem controle over financiële processen. Ontdek de geheimen van succesvol financieel management.

Download de brochure

Deel je financiele plannen met ons

Van plan om de financiële processen te integreren in één systeem? Advies nodig of een second opinion? Onze experts helpen je graag om het meeste uit Exact voor Finance te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl