Maak HRM & Salaris onderdeel van de strategie

Onderdelen van HR beginnen steeds meer op marketing te lijken, denk aan recruitment en employer branding, en draait om de employee experience van medewerkers. Als HR-afdeling wil je geen mijlpijl missen in de ervaring van medewerkers, zodat talenten langer bij je blijven. Door HRM strategisch mee te laten denken creëer je een lange termijn strategie om personeel te behouden en nieuwe talenten aan te trekken.

Met ons plan voor HRM & Salaris maken wij HRM een strategisch onderdeel van de bedrijfsprocessen. Binnen Exact HRM leg je de gehele personeelsadministratie vast en voer je via overzichtelijke best practice templates HR-taken uit. De salarisadministratie is te koppelen door de integratie met Exact Salaris Plus. Wil je meer weten over de mogelijkheden met HRM & Salaris? Neem dan contact op met onze experts!

Focus op een strategisch HR-beleid
Volledige personeelsadministratie
HR-taken in overzichtelijke templates
Integreer salarisadministratie met Exact Salaris Plus

Optimaliseer bedrijfsprocessen met HRM & Salaris

Focus op strategisch HRM

Integreer HRM met de bedrijfsprocessen binnen het ERP. Hierdoor wordt HRM een serieus onderdeel van de strategie.

Zet de medewerker op één

Leg de ervaring vast van werving & selectie tot eventuele uitstroom via best practice templates om de employee experience te optimaliseren.

Employee self service

Vraag als medewerker gemakkelijk verlof of verzuim aan via de mobiele app, of keur deze als manager goed via de workflow.

Correcte salarisverwerking

Werk volgens up-to-date wet- en regelgeving en kies uit meer dan 150 Cao’s om snel, correct en up-to-date de salarisverwerking uit te voeren.

Download icoon

Mis geen mijlpaal in de ervaring van medewerkers. Ontdek de geheimen van succesvol HRM & Salaris.

Download de brochure

Combineer Exact HRM met Exact Salaris Plus

Exact HRM

Exact HRM

Met Exact HRM betrek je de medewerkers in de administratie van hun eigen HR-processen. Van verlofaanvragen naar inzicht in salarisslips tot het inzien van je eigen personeelsdossier. Het is allemaal simpel uit te voeren in Exact HRM. Door de uitgebreide workflow functionaliteiten komen de aanvragen direct terecht bij de juiste collega. Zo heeft de HR-medewerker altijd volledige controle over de HR-processen, terwijl het personeel precies weet waar ze aan toe zijn.

Ontdek Exact HRM
Exact Salaris Plus

Exact Salaris Plus

Door stelselwijzigingen en nieuwe regelingen is salarisverwerking een complex proces geworden. Dit complexe proces wordt door Exact Salaris Plus geïntegreerd in de HR-cyclus waardoor je de salarisrun snel en foutloos kunt uitvoeren volgens de bedrijfs-eigen regels of cao’s. Bereken loonstroken in een kwestie van seconden en maak deze automatisch inzichtelijk in het personeelsdossier van de medewerker.

Ontdek Exact Salaris Plus

Uitbreiding mogelijk met:

Klantverhalen

"De impact van de slimme Exact Software is duidelijk en hierdoor sturen wij niet meer reactief, maar proactief."

"Vooral de flexibiliteit en betrokkenheid van ComputerPlan was voor ons perfect en ook nodig om het project haalbaar te houden."

Deel je HRM & Salaris plannen met ons

Van plan om HR-processen te verwerken in HRM & Salaris? Advies nodig of een second opinion? Wij helpen graag om het meeste uit HRM software te halen.

 

   015 279 89 99

  sales@advisie.nl