Automatiseer HRM voor focus op strategie

HRM heeft invloed op de route die medewerkers afleggen binnen de organisatie, van eerste ontmoeting tot het doorgroeien naar een andere functie. Al deze processen leveren de HR-medewerker handmatig werk op die je graag wil automatiseren. Binnen Exact HRM krijg je workspaces (startpagina’s) per HR-proces. Op deze workspaces voer je de taken uit en deze worden automatisch gekoppeld aan het personeelsdossier, waardoor je de gehele employee experience van medewerkers vastlegt en de administratie automatiseert. 

Meer weten over Exact HRM? Neem contact op met één van onze experts!

Automatiseer administratieve HR-taken
Overzichtelijke templates voor alle HR-taken
Werk samen met andere afdelingen in hetzelfde systeem
HR- en salarisprocessen in één systeem

Optimaliseer HR-processen

Overzichtelijke workspaces

Werk alle HR-taken uit via overzichtelijke workspaces voor instroom, doorstroom, verlof & verzuim en uitstroom.

Personeelsadministratie

De volledige personeelsadministratie is gekoppeld aan HR-taken, zodat documentatie automatisch in de medewerkerskaart komt. 

Self Service App

Via de Self Service app vragen medewerkers gemakkelijk verlof en verzuim aan en wordt deze automatisch van het saldo afgeschreven. 

Mis geen enkele mijlpaal in de ervaring van medewerkers door Exact HRM.

Alle HR-processen uitvoeren in één systeem

Binnen Exact HRM is ieder HR-proces vastgelegd in een online workspace. Deze workspaces geven een overzicht van alle HR-taken per proces, zodat jij deze taken aan de hand van checklists kunt uitvoeren. Samenwerking met andere afdelingen binnen een HR-proces gaat via een workflow functionaliteit. Zo kan een manager automatisch beoordelingen goedkeuren en de administratie eventuele salariswijzigingen inzien. Alle HR-processen voer je op medewerkersniveau uit, waardoor je automatisch het personeelsdossier opbouwt.

Geef medewerkers de regie over HR-processen

Door HR-processen als verlofregistratie, declaraties en ziekmeldingen te automatiseren geef je medewerkers de regie over hun eigen aanvragen. Als HR-afdeling of manager hoef je de aanvragen alleen nog maar goed te keuren, daarna worden ze automatisch verwerkt, een win-win situatie! Door de webbased eigenschappen kun je altijd en overal via je laptop, tablet of de Self Service app aanvragen indienen of als manager goedkeuren.

Al de informatie uit je CRM altijd bij de hand.

CRM en Business Intelligence gaan hand in hand, waardoor je in één overzicht op de hoogte bent.

Haal waarde uit personeelsdata met HR-analytics

Inzicht in personeelsdata zorgt dat je kunt inspelen op veranderingen binnen je organisatie. Met HRM verzamel je data over verlof, verzuim, bezetting en arbeidscontracten, die je betekenis kunt geven via analyses en rapportages. Rapportage & BI tools geven je in één overzicht de informatie die je nodig hebt. Deze inzichten geven je slagkracht om in te spelen op ontwikkelingen binnen je personeelsbestand, zodat je nooit te maken krijgt met onderbezetting. 

Download icoon

Mis geen mijlpijl in de ervaring van medewerkers. Ontdek de geheimen van succesvol HRM & Salaris.

Download de brochure

Deel je HRM plannen met ons

Van plan om HRM te automatiseren en digitaliseren in Exact HRM? Advies nodig of een second opinion? Wij helpen graag om het meeste uit HRM software te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl