Snelle en feilloze salarisadministratie

Door stelselwijzigingen en nieuwe regelingen is salarisverwerking een complex proces geworden. Dit complexe proces wordt door Exact Salaris Plus geïntegreerd in de HR-cyclus waardoor je de salarisrun snel en foutloos kunt uitvoeren volgens de regels van je bedrijf of cao’s. Bereken loonstroken in een kwestie van seconden en maak deze automatisch inzichtelijk in het personeelsdossier van de medewerker.

Wil je meer weten over Exact Salaris Plus?  Neem contact op met één van onze experts!

Meer dan 150 up-to-date cao's
Integreer salarisverwerking en HR-processen
Berekening van loonstrook is kwestie van seconden

Salarisverwerking met Exact Salaris Plus

Voorkom dubbele invoer

Exact Salaris Plus integreert de salarisverwerking met de HR & finance processen binnen de organisatie waardoor je gegevens slechts één keer hoeft in te vullen. 

150 up-to-date cao's

Met meer dan 150 beschikbare cao's en loonschalen die automatisch worden bijgewerkt, werk je altijd volgens de juiste regels.

Automatische berekeningen

De berekening van de afstand van woon- werk verkeer wordt automatisch uitgevoerd door een koppeling met Google Maps op basis van de gegevens die HR geregistreerd heeft.

Verwerk effectief salarisprocessen met Exact Salaris Plus

Snelle en correcte salarisverwerking 

Salarisverwerking moet goed en op tijd gebeuren. Met Exact Salaris Plus worden berekeningen volgens de afspraken (cao en bedrijfseigen regelingen) uitgevoerd. De journaalposten zijn in de financiële administratie beschikbaar en de betaalbestanden zijn aangemaakt, foutloos en snel. Na de salarisverwerking zijn de salarisstroken voor alle medewerkers beschikbaar en inzichtelijk in de self service app. Dit geldt ook voor de jaaropgaves en eventuele aanvullende loonstroken, zoals vakantiegeld.

Volledige integratie met HR- en boekhouding van Exact

De salarisadministratie is volledig geïntegreerd in de HR- en boekhoudoplossingen van Exact. Daardoor voorkom je dubbele invoer en fouten en minimaliseer je handmatig werk. Je hebt van begin tot eind controle over het proces. Of het nu gaat om de salarisadministratie, het klaarzetten en uitvoeren van de betaalbestanden of de aangiftes voor de loonheffingen en pensioenen – met Exact is alles verbonden en slim geautomatiseerd.

Mis geen enkele mijlpaal in de ervaring van medewerkers door Exact HRM.

Download icoon

Maak geen fouten in de salarisverwerking. Ontdek de geheimen van succesvolle salarisverwerking.

Download de factsheet

Deel je plannen met Exact Salaris Plus

Van plan om Exact Salaris Plus in te zetten voor jouw organisatie? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies om het meeste uit de software te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl