Stroomlijn logistieke bedrijfsprocessen

Digitalisering verandert de supply chain in een informatie gedreven netwerk met connectiviteit, data en digitale handelskanalen in de hoofdrol. Klanten verwachten relevantie, service en snelheid, waardoor er veel druk op het logistieke proces staat. Met het plan voor Logistiek hou je controle over voorraad, prijzen, inkoop en verkoop in één centraal systeem. Zodat logistieke processen worden gestroomlijnd.

Meer weten over het plan voor Logistiek? Neem dan contact op met één van onze experts!

Automatiseer het logistieke verkoopproces
Traceer de producten in de keten
Beheer prijzen per artikel, eenheid, assortiment, klant, leverancier of periode

Optimaliseer logistieke bedrijfsprocessen

Beheer artikelen en prijzen

Artikelen en prijzen beheer je flexibel. Elk artikel heeft zijn eigen gegevens of kenmerken en koppel je gemakkelijk aan gerelateerde prijzen. 

Warehouse management

Met WMS automatiseer je de fysieke goederenstroom, materiaalplanning en optimaliseer je het logistieke proces. 

Overzichtelijke projecten

Koppel verkooptransacties, documenten, budgetten, personeel, onkosten, leveranciers, inkopen en planningen aan projecten. Zo weet iedere medewerker wat er moet gebeuren. 

Controle over in- en verkoop

Voorwaarden van inkoopcontracten leg je eenvoudig vast, waardoor alle afspraken met leveranciers helder zijn. Orders calculeer je snel op basis van informatie uit het systeem. 

Software voor logistieke processen

Exact voor Logistiek

Exact voor Logistiek

Met Exact voor Logistiek sluiten de inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aan. Door alle bedrijfsprocessen te centraliseren in één systeem heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie. Zo stel je de hele organisatie in staat om efficiënter te werken en gezonde marges te realiseren. Met Exact voor Logistiek krijg je compleet inzicht in je logistiek.

Ontdek Exact voor Logistiek
Exact Warehouse Management Systeem (WMS)

Exact Warehouse Management Systeem (WMS)

Het onderhouden van een optimaal voorraadbeheer is cruciaal voor logistieke- of handelsorganisaties. Met een Exact Warehouse Management Systeem (WMS) automatiseer je de verschillende voorraadprocessen om een optimale logistiek te voeren. WMS is een module voor Exact Globe en biedt een passende oplossing voor ieder magazijn. Voor de grotere magazijnen namelijk WMS I óf WMS II en voor de kleinere magazijnen, WMS Lite.

 

Ontdek Exact WMS

Uitbreiding mogelijk met: 

Download icoon

Streef naar operational exellence. Ontdek de waarde van logistieke software.

Download de brochure

Deel je logistieke plannen met ons

Van plan om logistieke processen te automatiseren? Advies nodig of een second opinion? Wij helpen je graag om het meeste uit de logistieke software te halen.

 

   015 279 89 99

  sales@advisie.nl