Optimaliseer logistieke processen

Iedere organisatie met logistieke processen heeft behoefte aan inzicht en controle om zijn organisatie te sturen. Klanten verwachten relevantie, service en snelheid, waardoor er veel druk op staat.

Hou de controle over voorraad, prijzen, inkoop en verkoop in één centraal ERP-systeem: Exact voor Logistiek. In de software voer je gegevens in op transactieniveau, waardoor je de status van processen nauwkeurig traceert. Inzicht via één systeem zorgt dat logistieke- en financiële processen samenkomen, waardoor je een ‘single source of truth’ hebt met alle informatie die de organisatie nodig heeft. Meer weten over Exact Logistiek? Neem contact op met één van onze experts!

Flexibele inkoopprocessen met contracten op maat
Automatiseer het logistieke verkoopproces
Traceer gemakkelijk de producten in de keten

Controle over logistieke bedrijfsprocessen

Beheer logistieke informatie

Sla artikel- en prijsinformatie op als de basis van logistieke processen. Vul deze informatie aan met leveranciersinformatie, kenmerken of groepen om volledig overzicht te krijgen in het proces. 

Overzichtelijke projecten

Koppel informatie over verkooptransacties, documenten, budgetten, personeel, onkosten, leveranciers, inkopen en planningen aan projecten voor overzichtelijke data op één projectkaart.

Controle over in- en verkoop

Leg inkoopcontracten en -afspraken met leveranciers vast, waardoor je gerichte verkooporders aanmaakt op basis van prijsafspraken, kortingsafspraken, voorraad en levertijden.

Download icoon

Streef naar operational exellence. Ontdek de waarde van logistieke software

Download de brochure

Flexibel artikelbeheer

Het artikelbeheer is de spil in het web van alle logistieke modules. In één scherm zijn artikelen aan te maken, onderhouden of verwijderen. Elk artikel heeft zijn eigen gegevens en kenmerken, die je op een artikelkaart registreert en bijhoudt. De artikelinformatie is onderverdeeld in een aantal categorieën en weergegeven op tabbladen. Zoom in op de artikeltransactiekaart en bekijk in één oogopslag de leveranciersgegevens, levertijden en in welk magazijn het product ligt.

Beheer de logistieke projecten

Het helpt om verkooptransacties, documenten, budgetten, personeel, onkosten, leveranciers, inkopen en planningen te koppelen aan het desbetreffende project. Data voer je maar één keer in en wordt direct gekoppeld en gearchiveerd. Door deze informatie te koppelen staat alle projectdata op één projectkaart en boek je de gerealiseerde tijd, materialen, kosten en omzet direct op het project. De uitkomsten vergelijk je per proces met de geplande kosten en verwachte omzet.

CRM en Business Intelligence gaan hand in hand, waardoor je in één overzicht op de hoogte bent.

Haal inzichten uit logistieke informatie

In Exact Logistiek hou je de inkoop-, verkoop-, voorraad- en omzetcijfers bij. Deze cijfers transformeer je in overzichtelijke rapportages met Rapportage & Business Intelligence tools. Hierdoor ben je in één overzicht op de hoogte van de voortgang en het resultaat van de inkoop, verkoop en voorraad binnen de organisatie. Deze inzichten geven je de kracht om de organisatie te sturen en geven je controle over de logistieke processen. 

Deel je logistieke plannen met ons

Ben je van plan om Exact voor Logistiek in te zetten binnen jouw organisatie? Advies nodig of een second opinion? We denken graag met je mee om het meeste uit Exact voor Logistiek te halen. 

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl