Online samenwerken in Exact en Microsoft

Tegenwoordig werken we meer online samen, maar door de wirwar aan applicaties en productiviteitstools ontstaat er soms ruis op de lijn. Goed samenwerken zit in de kleine dingen: snel schakelen, weten waar welke informatie staat en hoe je daar samen het meeste uit kunt halen. 

Door Exact Synergy en Microsoft Office 365 te combineren én integreren geeft het plan voor samenwerken de vrijheid om samen meer te bereiken. Samen aan documenten werken, chatten en videobellen via Microsoft Office 365 en archivering van documenten, workflows en taken in Exact Synergy. Meer weten over het plan voor samenwerken? Neem contact op met één van onze experts. 

Communicatie via chat, audio of video in Teams
Centraliseer informatie in projecten of teams
Archivering en workflows in Exact Synergy
Integreer Exact Synergy en Office 365

Samenwerken op een moderne werkplek

Directe communicatie via Microsoft Teams

Korte lijntjes via chat, audio en video en gezamenlijke toegang tot dezelfde informatie geeft de mogelijkheid om direct te communiceren.

Overal en op elk device online samenwerken

Laat de gehele organisatie samenwerken aan projecten en opdrachten door iedereen een eigen werkomgeving te bieden die aan elkaar is verbonden.

Synchronisatie Exact Synergy en Office 365

Door de koppeling tussen Exact Synergy en Office 365 sla je Office-documenten direct op onder het juiste project en documenttype in Exact Synergy.

Archiveer definitieve bestanden in Exact Synergy

Het opmaken en bewerken van bestanden gebeurt in Office 365, zijn deze bestanden definitief? Archiveer ze dan in Exact Synergy onder het juiste type en project.

Integreer Exact Synergy en Office 365

Exact Synergy

Werk effectief samen door alle relevante bedrijfsprocessen samen te laten komen in één geïntegreerd systeem. In Exact Synergy is het mogelijk om CRM, Workflow, Document Management, HRM en Projecten te voeren. Met Exact Synergy kies je voor samenwerking van processen en procedures om productief samen te werken.

Ontdek Exact Synergy

Microsoft Office 365

In het ideale scenario werkt je hele organisatie gemakkelijk en snel samen. Door Office 365 worden afdelingen verbonden. Met geweldige functionaliteiten en ontelbare mogelijkheden werken je medewerkers sneller, slimmer en waar ze maar willen. Werk met standaard apps als Excel, PowerPoint en Word (ook online), mail en agenda via Outlook, communicatie via Teams en opslag via SharePoint of OneDrive. 

Ontdek Microsoft Office 365

Synergy 365 Integration

De Synergy 365 Integration zorgt voor een naadloze integratie tussen data uit Exact Synergy en Microsoft Office 365. Sla documenten vanuit Microsoft Office direct op onder de klant of een project en koppel Teams uit Microsoft Teams aan projecten in Exact Synergy. Hierdoor werk je aan bestanden binnen Office 365. Zodra deze bestanden definitief zijn voeg je ze toe aan bedrijfsprocessen binnen Exact Synergy. 

Ontdek de Synergy 365 Integration

Deel je online samenwerken plannen met ons

Ben je van plan om online samen te werken in Exact Synergy en Microsoft Office? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies om te beginnen met optimaal online samenwerken.

   015 279 89 99

  sales@advisie.nl