Centraliseer bedrijfsprocessen in één systeem

Als organisatie wil je alle bedrijfsprocessen effectief en centraal uitvoeren. Exact Synergy brengt al de bedrijfsprocessen samen in één geïntegreerde software omgeving. De veelzijdige software brengt CRM, HRM, Projecten, Business Process Management, Document management en Workflow samen. Hierdoor werken afdelingen samen aan processen met flexibel in te stellen workflows en is al de informatie voor iedereen beschikbaar.

Meer weten over Exact Synergy? Neem contact op met één van onze experts!

Workflows en workspaces per bedrijfsproces
Archivering en documentmanagement
Integratie met de boekhouding in Exact Globe
Web-based applicatie die online toegankelijk is

Exact Synergy voor jouw bedrijfsprocessen

CRM

Leg alle commerciële, financiële of service gerichte klantgegevens vast. Gebruik deze gegevens in salesfunnels, marketingprojecten en het afhandelen van serviceaanvragen.

HRM

Binnen Exact HRM krijg je workspaces per HR-proces, waardoor je de gehele employee experience van medewerkers kunt vastleggen en de administratie automatiseert.

Projectmanagement

Hou zicht op al de projectinformatie van begin tot eind. Met overzichtelijke projectkaarten weet je precies welke uren, kosten en opbrengsten je projecten hebben.

Business Process Management

Maak bedrijfsprocessen op maat door middel van workflows. Bepaal zelf welke stappen de workflow heeft, wie deze uit moet voeren en hoe deze uitgevoerd worden.

Documentmanagement

Volledig geïntegreerde documentmanagement en archivering. Sla alle communicatie en documentatie per proces op aan de hand van documenttypes en verzoeken.

Mobiele apps

Overal toegang tot informatie uit Exact Synergy via de Exact Apps. Apps voor CRM, HRM, Uren en declaraties maken het werken nog gemakkelijker.

Onze Exact Synergy oplossingen

Exact CRM

Binnen het Exact CRM leg je alle gegevens vast op één klantkaart. De klantkaart vul je met de commerciële, financiële en service gerichte klantinformatie die je nodig hebt. Deze klantgegevens kan je vervolgens gebruiken voor het aanmaken van lead- of verkoopflows, segmentaties of het analyseren van trends en ontwikkelingen.  

Ontdek Exact CRM

Exact HRM

Met Exact HRM betrek je medewerkers in de administratie van hun eigen HR-processen. Van zelf invoeren van verlofaanvragen tot het inzien van hun eigen personeelsdossier. Door de uitgebreide workflow functionaliteiten komen de aanvragen gelijk terecht bij de juiste collega. Zo heeft de HR-medewerker altijd volledige controle over de HR-processen, terwijl het personeel precies weet waar ze aan toe zijn.

Ontdek Exact HRM

Exact Projectmanagement

Het verdelen van capaciteit, budgetten en projecten is vaak een uitdaging. In Exact Projectmanagement (onderdeel van het plan voor Projectmanagement) hou je altijd zicht op de projectinformatie van start tot oplevering. Dit geeft je de mogelijkheid om projecten en medewerkers te sturen om zo efficiënt mogelijk te zijn. Met uitgebreide workflow functionaliteiten, projecten op maat en alle klantinformatie altijd beschikbaar.

Ontdek Exact Projectmanagement
Download icoon

Laat afdelingen samenwerken in één systeem. Ontdek hoe je het meeste kunt halen uit Exact Synergy.

Download de brochure

Deel je Exact Synergy plannen met ons

Van plan om bedrijfsprocessen te centraliseren in Exact Synergy? Advies nodig of een second opinion? Wij helpen je graag om het meeste uit Exact Synergy te halen.

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl