Koppel Exact Synergy en Office 365 aan elkaar

Met de Synergy 365 Integration wordt data uit Exact Synergy en Microsoft Office 365 naadloos met elkaar geïntegreerd. Beide applicaties bieden een breed spectrum aan functionaliteiten van digitale communicatie, documentatie en uitgebreid samenwerken. Door de integratie is het mogelijk om online gemakkelijk intern en extern samen te werken aan documenten, presentaties en andere Office applicaties.

Meer weten over de Synergy 365 Integration? Neem contact op met één van onze experts!

Sla Office bestanden direct op in Exact Synergy
Werk samen in Exact Synergy en Microsoft Teams
Link Teams aan projecten in Exact Synergy
Beschik over actuele bestanden op elk device

Integreer Exact Synergy en Office 365

Synergy 365 Integration integreert data uit Exact Synergy en Office 365. Sla direct data op uit Office onder het juiste project en documenttype in Exact Synergy, of koppel een Team uit Microsoft Teams aan een project in Synergy.  De mogelijkheden zijn eindeloos. Beide applicaties zijn rijk aan functionaliteiten en bieden een breed spectrum aan digitale mogelijkheden tot samenwerking; zowel intern tussen collega's als extern met klanten, leveranciers of andere stakeholders.

Download icoon

Benieuwd hoe je slimmer online samenwerkt? Alle voordelen van een naadloze koppeling van Exact en Office 365 omgevingen op een rij.

Download de presentatie

Deel je Synergy 365 Integration plannen met ons

Van plan om de Synergy 365 Integration in te zetten om Exact Synergy en Office 365 aan elkaar te verbinden?  Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies om het meeste uit de software te halen.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl