Stroomlijn projecten, uren en facturen

Iedere dag wil je optimale resultaten boeken voor klanten, maar het verdelen van capaciteit, budgetten en projecten is uitdagend. Om controle te krijgen over de resultaten heb je software nodig waarin je projecten centraal vastlegt en inzicht krijgt in de huidige stand van zaken.

Met het plan voor Projectmanagement leg je projectinformatie van start tot oplevering vast in Exact voor Projectmanagement. Werk samen aan de hand van workflows, projectkaarten en maak klantinformatie voor iedereen beschikbaar. Alles om projecten en medewerkers efficiënt te sturen en het resultaat te maximaliseren. Wil je meer weten over het plan voor Projectmanagement? Neem dan contact op met één van onze experts!

Alle projectinformatie in één systeem
Grip op urenplanning- en realisatie
Definieer projecten als workflow(s)
Klantgegevens voor iedere medewerker beschikbaar

Optimaliseer projectmanagement

Grip op projectmanagement van start tot realisatie

De centrale projectkaart geeft inzicht in alle projectgegevens- en niveaus. Hierdoor verwerk je alle project gerelateerde handelingen in één overzicht.

Heldere urenrealisatie- en verantwoording

Met de online urenregistratie realiseer je in één klik de geplande uren en is het eenvoudig om nieuwe gerealiseerde uren toe te voegen of aan te passen.

Factureren op basis van projectinformatie

Creëer facturen die direct zijn gebaseerd op de projecturen, kosten en tarieven voor tijd en materiaal, of op basis van door jou gemaakte afspraken.

Download icoon

Neem controle over projecten, uren en facturen. Ontdek de waarde van projectmanagement.

Download de brochure

Optimaal projectmanagement

Met Exact Projectmanagement leg je nauwkeurig vast wie wanneer op welk project is gepland, en welke uren daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Met behulp van workflow functionaliteit kan worden samen gewerkt op projecten. Ook zonder planning en urenboekingen is het een uitstekende tool om projectinformatie vindbaar vast te leggen. En als je dat wil kunnen kosten en opbrengstenboekingen en facturen automatisch worden doorgezet naar je boekhouding en facturering.

Leg projectinformatie online vast

Binnen Exact Projectmanagement leg je projectinformatie als documentatie en communicatie eenvoudig vast onder verschillende documenttypes (denk aan order, urenverantwoording of bezoekverslag). Deze documentatie is terug te vinden via de relatie- en projectkaart, en is ook goed af te schermen volgens AVG-richtlijnen. Door de webbased eigenschappen van de software zijn de documenten altijd en overal via laptop, tablet of de smartphone app te bekijken en bewerken.

Klantverhalen

"Wij hebben het software geraamte staan om onze financiële- en projectmatige processen uit te voeren binnen één geïntegreerde omgeving."

Deel je plannen met Projectmanagement

Van plan om het plan voor Projectmanagement in te zetten voor jouw organisatie? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies om het meeste uit de software te halen.

 

   015 279 89 99

  sales@advisie.nl