Trots ICT & ERP kennispartner

Wij zijn ComputerPlan. Een organisatie die al meer dan 35 jaar energie krijgt van het structureel verder helpen van MKB organisaties. Wil je als onderneming doorgroeien met krachtige oplossing van Exact, Microsoft of Hewlett-Packard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven advies, implementeren de hard -en software naar wens en maken het compleet met onze in-house support. Wij hebben een prachtige historie met succesvolle, loyale klanten en daar zijn we trots op.

Sinds 2019 is ComputerPlan onderdeel geworden van Exact Platinum partner Advisie en vormen zij samen dé one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen.

Vanaf 2021 gaan de Exact activiteiten van ComputerPlan verder onder de handelsnaam Advisie Delft. Hiermee wordt de synergie van oplossingen en kennisdeling verder doorgevoerd binnen de verschillende labels van de Advisie Groep. ComputerPlan blijft als vertrouwd en sterk label bestaan met de focus op Managed Services en Microsoft oplossingen. 

Het is de missie van ComputerPlan om het MKB te automatiseren met slimme hard-en software.

Onze missie

Ondernemingen in het MKB moeten zich steeds sneller aanpassen aan de technologie van vandaag om succesvol te blijven. ComputerPlan gaat sinds 1982 mee in technologische ontwikkelingen, wij weten dus precies waar de hard- en software van vandaag aan moet voldoen. Het is onze missie om bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van krachtige ICT en Software. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in dienst van jouw onderneming. 

Onze visie

Wij zijn dé kennispartner op het gebied van Managed Services, Microsoft oplossingen en Hewlett-Packerd. Het is ons doel om MKB organisaties structureel te ondersteunen bij hun uitdagingen, nu en in de toekomst. Wij willen bijdragen aan de successen die onze klanten behalen. Trots kijken wij terug, maar vooral vooruit. Op naar de volgende 35 jaar!

Het is de visie van ComputerPlan om structureel te werken met toekomstbestendige soft- en hardware.

 

Advisie en ComputerPlan zijn dé one-stop-shop voor Exact en Microsoft.

Samen met Advisie

In ruim 37 jaar is de Advisie Groep uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Zij adviseert bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche over de automatisering van financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een development afdeling. Zij ontwikkelen software (Advisie Solutions) met een naadloze aansluiting op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Platinum Partner en al vele malen uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Sinds 2019 vormt Advisie samen met ComputerPlan een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. 

Lees meer over Advisie

Trots partner van:

Trots partner van Exact, Microsoft en Hewlett-Packard