Kernwaarden

Wij zijn ComputerPlan. Een organisatie die al meer dan 35 jaar energie krijgt van het structureel verder helpen van MKB organisaties. Wil je als onderneming doorgroeien met krachtige ICT of Exact Software? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven advies over ICT en Exact Software, implementeren de hard -en software naar wens en maken het compleet met onze in-house support. Wij hebben een prachtige historie met succesvolle, loyale klanten en daar zijn we trots op. 

Kennispartner
Eerlijk & betrokken
Trots op klanten en partners

Onze missie

Ondernemingen in het MKB moeten zich steeds sneller aanpassen aan de technologie van vandaag om succesvol te blijven. ComputerPlan gaat sinds 1982 mee in technologische ontwikkelingen, wij weten dus precies waar de hard- en software van vandaag aan moet voldoen. Het is onze missie om bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van krachtige ICT en Exact Software. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in dienst van jouw onderneming. 

Onze visie

Wij zijn dé kennispartner op het gebied van ICT en Exact Software. Het is ons doel om MKB organisaties structureel te ondersteunen bij hun uitdagingen, nu en in de toekomst. Wij willen bijdragen aan de successen die onze klanten behalen. Trots kijken wij terug, maar vooral vooruit. Op naar de volgende 35 jaar!

Neem contact met ons op

Advies nodig over uitdagingen op het gebied van ICT en automatisering? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.