Exact Gold Partner

Sinds 1987 zijn wij al trots partner van Exact. Door de jaren heen hebben we als implementatiepartner bijna alle versies van Exact meegemaakt en zijn we bijzonder trots om onszelf Exact Gold partner te mogen noemen. Met deze jarenlange ervaring streven wij continue het hoogste kennisniveau na en ondersteunen wij alle facetten van jouw Exact omgeving.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de ICT oplossingen van Microsoft. Dit heeft ertoe geleidt dat we de volgende statussen hebben verkregen: Gold Cloud platform, Gold Datacenter, Gold ISV partner, Silver Cloud Productivity en Silver Small and Midmarket Cloud Solutions. Door deze standaard leveren wij consultancy, support en producten op een hoogwaardig niveau om uiteindelijk succesvolle implementaties bij klanten op te leveren.

Ontdek onze Microsoft oplossingen

HP Partner

Als HP Partner laten wij zien dat we aan de strenge eisen van het HP partner programma voldoen. Met deze status garanderen wij topkwaliteit op het gebied van IT-oplossingen en service. Zo kan je zorgeloos werken in een snelle omgeving.

Ontdek onze infrastructuur