Volledige controle over alle uitgaven

Financiële data moet actueel en correct zijn. De gegevens haalt u uit Exact, maar hoe komen ze erin? Voor finance professionals is het leed dat administratieve rompslomp heet een doorn in het oog. Gelukkig maakt de hedendaagse technologie veel handmatige handelingen overbodig en zijn er systemen zoals de ProActive Spend Cloud die de administratie automatiseren.


Actuele data met gemak in Exact

In de Spend Cloud doet u moeiteloos al het voorwerk, zodat de informatie die in Exact verschijnt actueel en correct is. Automatische factuurverwerking, inkoop volgens uw inkoopstrategie, contractmanagement en de verantwoording van declaraties en uitgaven met de zakelijke betaalpas. Vanwege de koppeling met Exact, is de informatie-uitwisseling met de Spend Cloud in een paar klikken geregeld.

Voordelen

Zicht op alle zakelijke uitgaven in één systeem

Verregaande automatisering van administratieve handelingen

Implementatie aangepast op de werkwijze van uw organisatie


Over ProActive

Als Exact Gold Partner is het belangrijk om ook kennis te hebben van boekhoudpakketten die een koppeling hebben met Exact. ProActive is zo een partner. In de ProActive Spend Cloud beheren organisaties zoals Unicef, Eden Hotels, Young Capital en honderden organisaties uit het onderwijs, de zorg en het commerciële bedrijfsleven de volledige uitgavenstroom, voordat deze gegevens in Exact komen te staan.

Neem contact op

Wilt u ook snel de correcte data in Exact? Vraag naar de mogelijkheden omtrent de Spend Cloud via 015-279 89 99 of info@computerplan.nl.