03-04-2018: Seminar CRM & E-mailmarketing

[Dit evenement is inmiddels geweest] Het optimaal inzetten van een klantenbestand is voor veel organisaties “work in progress“, daarom organiseert ComputerPlan op dinsdag 3 april samen met Spotler en Optimizers het seminar CRM & E-mailmarketing. Dit gratis seminar neemt u in twee uur mee in de werking van CRM in Exact Synergy, E-mailmarketing via Spotler en de koppeling tussen de software via Optimizers.  

Download het kennisdocument


Het programma

In twee uur tijd nemen ComputerPlan, Spotler en Optimizers u mee in de wereld van CRM en E-mailmarketing. Tijdens dit seminar worden de volgende onderwerpen aangesneden:

Basis CRM in Exact Synergy
In Exact Synergy beheert u alle relaties van uw organisatie, zowel de huidige klanten als potentiele klanten worden in deze software verwerkt. ComputerPlan laat u zien hoe u grip kunt krijgen op het beheren van deze relaties via Exact Synergy.

E-mailmarketing via MailPlus: Hoe werkt het?
MailPlus is de perfecte toevoeging op uw CRM in Exact Synergy, maar hoe werkt dit? Spotler toont u in hoeverre e-mailmarketing kan zorgen voor de juiste bewerking van uw CRM door middel van ijzersterke e-mailcampagnes.

Koppeling tussen Exact Synergy en MailPlus
De MailPlus connector zorgt ervoor dat contactgegevens tussen Exact Synergy en MailPlus worden uitgewisseld. Uw contactgegevens zijn zo altijd actueel en kunnen real-time worden aangepast. Deze koppeling versterkt de samenwerking tussen Exact Synergy en MailPlus.