20/22-11-2018: Kennissessie: vernieuwingen in ImageCapture v8

Facturen in een handomdraai verwerken? In de nieuwe versie van Scan Sys ImageCapture zijn vernieuwingen doorgevoerd om nóg beter uw facturen te verwerken. In deze kennissessie nemen wij u mee in de vernieuwingen van Scan Sys ImageCapture versie 8 en gaan live een factuur verwerken in de nieuwe versie. Bent u klaar om de potentie van Scan Sys ImageCapture versie 8 te benutten?

Meld u hier aan >>


Het programma

In 2,5 uur tijd laten wij u zien hoe u facturen in een handomdraai kunt verwerken. Tijdens de sessie vertellen wij u meer over de volgende onderwerpen:

Scan Sys ImageCapture: de oplossing
Scan Sys ImageCapture is de slimme scan en herken software waarmee u facturen in een handomdraai verwerkt. Wij laten u graag zien wat er allemaal kan in ImageCapture en hoe u dit in uw bedrijf kunt inzetten.

Vernieuwingen in versie 8
In de nieuwe versie van ImageCapture is het mogelijk om workflow en rapportage in te richten. We nemen u graag mee in alle vernieuwingen die versie 8 brengt.

Demo: Factuurverwerking in ImageCapture versie 8
Zien is geloven. We laten u live zien hoe u een factuur verwerkt in ImageCapture versie 8. Zo weet u precies wat de vernieuwingen inhouden voor uw organisatie.

Realtime integratie met Sumatra rapportagesoftware
In ImageCapture versie 8 zijn realtime rapportage mogelijkheden van Sumatra geïntegreerd. Door deze integratie heeft u altijd inzicht op de gehele facturenstroom.

Meld u nu aan voor de kennissessie: Vernieuwingen in Scan Sys ImageCapture versie 8 en benut de mogelijkheden van de nieuwe versie.

Vernieuwingen in ImageCapture